Termometr BROWIN 100200

23,00
Zamów telefonicznie 22 122 33 00
Zakres pomiaru temperatur [st.C] od 0 do 100 Dokładność pomiaru [stopnie] 2
Pamięć pomiaru Nie Wyświetlacz Nie
Materiał Stal nierdzewna Kod produktu 499816

Solidnie wykonany termometr BROWIN 100200 ze stali nierdzewnej do kontroli temperatury pieczenia różnego rodzaju mięs. Specjalna podziałka precyzyjnie wskazuje idealną temperaturę pieczenia drobiu, wieprzowiny, cielęciny jagnięciny oraz wołowiny. Czujka termiczna znajduje się w obszarze między 1.3 cm a 5 cm od początku szpikulca. W celu uniknięcia zabrudzeń lub uszkodzenia szpikulec termometru należy przechowywać w plastikowej osłonce, która znajduje się w komplecie.

Dane techniczne:
- zakres temperatur: od 0°C do 100°C
- dokładność pomiaru: +/-2°C


UWAGA: Termometr nie może pozostawać w piekarniku w trakcie pieczenia, służy tylko do jednorazowej kontroli temperatury podczas pieczenia.

Rodzaj Termometr
Zakres pomiaru temperatur [st.C] od 0 do 100
Dokładność pomiaru [stopnie] 2
Pamięć pomiaru Nie
Wyświetlacz Nie
Automatyczne wyłączenie Nie
Materiał Stal nierdzewna
Kolor Srebrny
Wyposażenie Brak
Funkcje dodatkowe Brak
Nazwa producenta/importera BROWIN

Zostań łowcą okazji
i zapisz się na nasz newsletter!