Wartościowe dodatki
Dodatki dietetyczne / kg: witamina A: 29500 UI, witamina D3: 800 IU, żelazo (3b103): 40 mg, jod (3b201, 3b202): 3,6 mg, miedź (3b405, 3b406): 15 mg, mangan (3b502, 3b504): 52 mg, cynk (3b603, 3b605, 3b606): 154 mg, selen (3b801, 3b811, 3b812): 0,25 mg
Dodatki analityczne: niezbędne kwasy tłuszczowe [kwas linolowy (4,46%), kwas arachidonowy (0,06%)], EPA/DHA (0,33%), kwasy tłuszczowe Omega-3 (0,91%).
Dodatki technologiczne: klinoptylolit pochodzenia osadowego: 5 g, środki konserwujące - przeciwutleniacze.
Składniki analityczne: białko surowe: 25,5%, oleje i tłuszcze surowe: 20%, popiół surowy: 6,6%, włókno surowe: 3,7%, kwas arachidonowy: 0,06%, kwas linolowy: 4,46%, kwasy tłuszczowe Omega 3: 0,91%, EPA/DHA: 0.33%.